Fotbaliştii de la Poli remarcaţi în meciul România - Ucraina. Dan Alexa a marcat două goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în meciul amical cu Banat Zrenjanin fotbaliştii de la Poli au fost învinşi de o echipă din eşalonul secund sârbesc, Dan Alexa, căpitanul obişnuit al timişorenilor a făcut furori în Cipru.

Dan Alexa, convocat de Răzvan Lucescu pentru turneul din Insula Afroditei, a fost omul meciului România -Ucraina, încheiat după timpul regulamentar de joc cu scorul de 2-2. Tricolorii au pierdut însă la penalty-uri şi vor juca astăzi pentru locurile 3-4, cu echipa gazdă. Alexa s-a făcut un meci bun şi în amicalul cu Italia, unde, în doar 10 minute, a ieşit în evindeţă cu două ocazii frumoase.

De această dată, la cea de a treia convocare la naţională, “Chirurgul” a prins un post de titular şi nu a dezamăgit. Timişoreanul a marcat cele două goluri pentru România, în minutele 33 şi 44.

În poarta naţionalei s-a aflat din primul minut un alt fotbalist de bază de la Poli, Costel Pantilimon, care a şi reuşit să areze una din loviturile de departajare. Ianis Zicu, al trelea polist de la naţională, a intrat în minutul 57 şi a irosit una din execuţiile de la 11 metri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite