Fotbaliştii de la "Poli" nu au timp nici să respire în Slovenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru jucătorii de la „Poli” nici zilele de week-end nu le-a oferit mai multă relaxare. Antrenorul Vladimir Petrovici a convocat două şedinţe atât sâmbătă cât şi duminică.

Sub comanda preparatorului fizic Zeljko Boljevic, fotbaliştii au avut parte de exerciţii consistente, iar în a doua parte a sesiunii de pregătire s-au derulat scheme tehnico-tactice. Seara, jucătorii au avut parte de încă un antrenament.

Vestea bună din lotul bănăţenilor este că Mansour s-a antrenat normal după durerile de genunchi. La fel şi brazilianul Bonfim, accidentat în meciul cu NK Maribor, dar şi Bourceanu, care nu a jucat în şrimul amical din cauza unei dureri la spate.

Cristian Scutaru a revenit după cinci luni pe teren, după ce s-a refăcut în urma unei rupturi la muşchii aductori. El a jucat 45 de minute în partida de verificare de vineri cu NK Maribor evoluând pe postul de fundaş stânga. “Am jucat pentru prima dată pe această poziţie, însă m-am simţit bine şi sper că m-am achitat de responsabilităţi”, a declarat apărătorul de 23 de ani.

Revenirea lui Axente

Mircea Axente a îmbrăcat din nou tricoul echipei “Poli”, în amicalul cu NK Maribor. Ultima dată când atacantul a evoluat pentru echipa timişoreană a fost în primăvara lui 2008, la un 1-3 pe terenul celor de la Oţelul Galaţi. “M-am bucurat că am jucat din nou, că am revenit alături de foştii colegi. E bine că ne-am reunit cei care am evoluat împreună cu câţiva ani înainte la echipa a doua a clubului. Suntem nu mai puţini de opt fotbalişti care am jucat atunci sub comanda lui Iosif Rotariu. Este vorba despre Pantilimon, Mera, Luchin, Scutaru, Poparadu, Popovici şi Latovlevici, toţi crescuţi de pepiniera lui Poli”, a spus Axente.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite