Fotbaliştii de la Poli îşi primesc banii de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Chivorchian, preşedintele clubului Poli Timişoara le-a transmis jucătorilor că vor avea conturile pline de Crăciun. Pe 23 decembrie vor intra banii datoraţi, iar până la 28 ianuarie vor fi cu banii la zi.

Gheorghe Chivorchian a ţinut să le transmită jucătorilor înainte de sărbători că vor avea parte de o surpriză plăcută. Fotbaliştii neplătiţi de mai multe luni îşi vor primi salariile restante pe data de 23 decembrie. Chivorchian a vorbit despre criza financiară care a afectat clubul Poli. “Au fost probleme financiare foarte foarte grele şi nu am reuşit să stabilizăm. Asta a creat disconfort şi instabilitate în cadrul primei echipei. Din punct de vedere al marketingului am avut de suferit. Bugetele tăiate ale firmelor ne-a afectat şi pe noi. Jucătorii au înţeles însă momentul dificil”, a spus Gheorghe Chivorchian. Acesta a promis însă jucătorilor că până înainte de Crăciun îşi vor primi bani restanţi, iar până cel târziu în 28 ianuarie, clubul va achita absolute doate datoriile pentru a putea începe în forţă pregătirile de iarnă. “N-aş vrea să ne poată reproşa că n-au putut să-şi îndeplinească obiectivele din cauza restanţelor”, a încheiat Chivorchian.

Mai bine pierdeam patru meciuri

Gheorghe Chivorchian a trecut în revistă plusurile şi minusurile în anul 2010. Preşedintele clubului Poli Timişoara susţine că a fost un an bun, care ar fi fost excepţional în cazul cuceririi unui trofeu. Deşi Poli a terminat turul pe locul secund, fără să cunoască înfrângerea, Chivorchian ar fi preferat ca echipa să fi pierdut. “Acest an a fost unul bun, nu foarte bun. Ar fi fost excelent dacă am fi câştigat un trofeu. În acest tur, deşi am realizat o performanţă deosebită pentru palmares, fără nicio înfrângere, eu preferam să pierdem câteva meciuri. În loc de cele două egaluri, îmi convenea mai mult să avem cinci victorii şi patru înfrângeri. Faptul că n-am pierdut le-a dat însă încredere jucătorilor şi le-a dat posibilitatea să crească. Sper ca egalurile să fie transformate în victorii în tur”, a declarat Chivorchian.

Experienţa europeană

Oficialul bănăţenilor a enumerat şi câteva din lucrurile pozitive din acest an. Printre ele se află evoluţia din Europa League. “Am întâlnit o echipă foarte puternică. Cei de la Manchester City au investi peste 120 de milioane de euro în transferuri. Este cel mai bogat club din Europa. Această participare a adus îmultă experienţă pentru toată lumea din club. Am avut ocazia să vedem la ce nivel se află o asemenea echipă”, a mai spus Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite