Fotbaliştii de la Poli invitaţi în Republica Moldova de controversatul miliardar Gabriel Stati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de Poli se pregătesc să plece în Republica Moldova, pentru meciul amical cu Zimbrul Chişinău. Acesta se va disputa duminică, de la ora 18.00 şi va fi transmis de sport.ro.

Oficialii Politehnicii Timişoara au profitat de întreruperea campionatului şi au perfectat un meci amical în Republica Moldova, contra celor de la Zimbrul Chişinău. Partida se va disputa duminică, în cadrul unui eveniment grandios organizat de Stati Holding, care începe cu amicalul Dacia Chişinău-Steaua. Iubitorii fotbalului din capital moldovei vor avea parte în week-end de un veritabil show, din care, pe lângă fotbal, nu vor lipsi nici concertele cu vedete locale, concursuri şi tombole.

Din echipa bănăţeană vor lipsi cinci jucători, convocaţi la diferite loturi naţinale: Pantilimon, Alexa, Zicu, Ricketts şi Nikolici.  “Vom încerca tot lotul de jucători în partida de la Chișinău. E un meci care ne ajută foarte mult, deoarece după Steaua urmează o serie foarte grea și trebuie să integrăm cât mai bine jucătorii care n-au apărut foarte des în echipă. Mă bucur că jucăm cu Zimbru, în primul rând pentru cei care vor intra în teren, deoarece se simte deja atmosfera care ne așteaptă acolo. Cu siguranță, nu va fi un amical obișnuit”, a spus antrenorul Duşan Uhrin jr.

Stati, un personaj controversat în republică

Turneul din Republica Moldova a fost organizat de miliardarul moldovean Gabriel Stati, patronul clubului Dacia Chişină. Cu o avere de două miliarde de euro, are o imagine destul de controversată în Republică, ultimul scandal în care a fost implicat aducându-i câteva ore de arest sub acuzaţia de „tentativă de lovitură de stat“!, anunţă siteul www.7plus.ro.

În România, s-a speculat intens pe marginea relaţiilor amoroase dintre afaceristul moldovean şi „vedetele“ bucureştene, de notorietate fiind cea cu Ileana Lazariuc. În paralel cu viaţa publică, Stati s-a implicat şi în politică, fiind un „duşman“ declarat al Partidului Comunist, aflat la putere. De altfel, la Chişinău se ştie faptul că firma sa, „Ascom“, sponsorizează formaţiunile din opoziţie, familia Stati fiind apropiată de Petru Lucinschi, ex-preşedinte al Republicii Moldova.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite