Fotbaliştii de la Poli întâmpinaţi în vamă de mascaţi, procurori şi trupe speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au avut emoţii mari în această dimineaţă, înainte de plecarea în Serbia, pentru meciul amical FK Banat Zrenjanin. Traficul în vămi a fost blocat timp de trei ore, dar acum s-a reluat. Delegaţia timişoreană va pleca cu autocarul spre Zrenjanin.

Conducerea clubului a aşteapt cu emoţii ca situaţia de la vama Jimbolia să se rezolve, după reţinerile lucrătorilor de la frontieră din această dimineaţă. Traficul a fost blocat timp de aproape trei ore, însă acum s-a reluat, astfel că partida cu FK Banat Zrenjanin se va disputa conform programului, de la ora 14.00, ora României. Delegaţia timişoreană se întâlneşte la stadion la ora 10.00, iar plecarea spre Serbia va avea loc cu autorcarul jumătate de oră mai târziu. Fotbaliştii vor fi întâmpinaţi în vamă de mascaţi, procurori şi trupe speciale care se află la descinderi acolo.

Curtean şi Bourceanu au revenit la Timişoara

Între timp, la pregătirile echipei au revenit Alexandru Curtean şi Alexandru Bourceanu, care s-au recuperate până acum la clinica Ortomed Isokinetix din Bucureşti. Cei doi mijlocaşi au început un program de readaptare la efort, având exerciţii separate la sala de forţă. Ei au declarat că este posibil ca în circa patru săptămâni să se pregătească normal cu echipa. Vă reamintim că, în toamnă, cei doi au fost operaţi: Curtean a avut o leziune totală la ligamentul colateral extern de la genunchiul drept, în timp ce Bourceanu a suferit o leziune la meniscul extern al genunchiul stâng.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite