Fotbaliştii de la Poli au descins cu cadouri la o şcoală din Giroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon a fost asaltat pentru autografe
Costel Pantilimon a fost asaltat pentru autografe

Se simte atmosfera de vacanţă la clubul Poli Timişoara. Fotbaliştii au făcut o vizită la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Giroc, unde au făcut cadouri elevilor şi au oferit autografe.

Jucătorii echipei de fotbal Poli, în frunte cu foştii şi actualii antrenori Contra, Iosif Rotariu şi Velcea, au descins la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Giroc, încărcaţi cu numeroase cadouri. Copiii i-au aşteptat pe fotbaliştii viola în sala de sport. Micuţii s-au pregătit ca pentru un meci de pe „Dan Păltinişanu”, vopsiţi pe feţe, îmbrăcaţi în echipament violet, cu steaguri şi fulare.

Aripa radicală a şcolii a luat loc în tribuna sălii, transformată ad-hoc în „peluza sud”. Alexa şi compania au fost întâmpinaţi cu flori într-un vacarm de nedescris. „Am intrat în atmosfera de vacanţă. Asta se simte deja şi la echipă. Bine că s-a amânat ultimul meci din acest an şi poată să înceapă perioada în care ne facem cadouri”, a spus Iosif Rotaru.

Profesorii au pregătit o surpriză pentru 22 de elevi care au avut rezultate foarte bune la învăţătură. Aceştia au primit din mâinile jucătorilor câte o plăsuţă plină de cadouri personalizate cu sigla clubului.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite