Fotbaliştii de la Giarmata au avut spectatori dintr-un Boeing al companiei Lufthansa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milenium Giarmata a învins cu scorul de 3-2 Gloria Arad, în cadrul etapei a 26-a a Diviziei C, seria a V-a.În timpul meciului, un avion a survolat terenul în timp ce se pregătea de aterizarea pe aeroportul "Traian Vuia".

Fotbaliştii pregătiţi de Petre Săvoiu, care a evoluat ca jucător la Steaua şi Poli Timişoara, se dovedesc redutabili pe teren propriu. Gazdele au deschis scorul prin Kovacs, însă, după pauză tramvaiştii arădeni au egalat prin Negru. Fnalul partidei a fost extrem de spectaculos. Blănaru a readus Giarmata în avantaj, însă acelaşi Negru a mai egalat o dată. Victoria a venit în prelungiri, la chiar ultima fază de joc, când Blănaru a marcat cu capul în poarta lui Silaghi, care a avut o evoluţie remarcabilă în acest meci.

Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, de accea ne-am şi pregătit foarte bine înainte de acest joc. Mă bucură această victorie, pe care spun că am obţinut-o meritat în prelungiri. Îi felicit pe băieţii pentru dăruire. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, pe care sperăm să-l îndeplinim. Suntem în grafic deocamdată şi încă nu ne considerăm salvaţi, însă aşteptăm cu încredere şi următoarele jocuri”, a spus pentru portalul banatsport.ro tehnicianul Petre Săvoiu.

Cu fotbalişti cu experienţă precum Vali Miculescu şi Sorin Mihai, Milenium Giarmata ocupă locul nouă în clasamentul Diviziei C, Seria 5.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite