Timişoara: Fotbaliştii bănăţeni vor să dea lovitura la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fotbaliştii bănăţeni vor să dea lovitura la Vaslui
Timişoara: Fotbaliştii bănăţeni vor să dea lovitura la Vaslui

Partida din această seară, de la ora 21.45, va fi arbitrată de o brigadă din Austria. Emerich Dembrovschi, fosta glorie a fotbalului românesc, e de părere că “Poli” trebuie să marşeze pe toate fronturile.

Jucătorii de la “Poli” revin la campionatul intern. După egalul eroic de pe Amstredam Arena, în faţa celor de la Ajax, jucătorii pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău întâlnesc, în etapa a VII-a din Liga I, FC Vaslui. Partida de pe stadionul Municipal se va disputa la oră de Liga Campionilor, 21.45 şi poate fi vizionată de iubitorii fotbalului, pe Digi TV. Întrebarea fanilor timişoreni este care dintre cele trei competiţii vor fi sacrificate de jucătorii de la “Poli”: Liga I, Liga Europa sau Cupa României. Specialiştii susţin că “Poli” trebuie să marşeze pe toate cele trei planuri, chiar dacă vor avea de jucat într-un ritm infernal, câte trei meciuri pe săptămână.

“Nu trebuie să sacrifice nimic. L-am auzit şi pe Marian Iancu spunând că trebuie să stea de vorbă cu antrenorul, să vadă la ce este bine să renunţe. Poli are un lor suficient de bogat să poată marşa pe toate cele trei competiţii. Dacă vor să ajungă la nivelul echipelor mari, trebuie să încerce, chiar dacă este greu”, a declarat fosta glorie a fotbalului Românesc, Emerich Dembrovschi.

Acesta crede că în Cupa României, pot juca foarte bine rezervele şi cei care nu au evoluat prea mult în meciurile oficiale. “Cu ocazia asta mai descoperi şi alţi jucători, poţi să vezi ce fotbalişti ai în lot. La un moment o să renunţe la una din competiţii şi fără să vrea”, a mai declarat Dembrovschi.

Egalitate perfectă între cele două echipe


FC Vaslui, una din noile puteri din fotbalul intern, cu prezenţe în cupele europene în ultimele două sezoane, a fost mereu o nucă tare pentru bănăţeni. De când moldovenii au promovat în prima ligă, “Poli” a scăpat o singură dată neînvinsă pe terenul echipei gazdă, în sezonul 2006-2007, când scorul a fost 2-2. Cele două echipe se află însă la egalitatea perfectă, fiecare obţinând trei victorii şi două egaluri. În campionatul trecut, echipa lui Porumboiu a învins, la Vaslui, cu 4-3, iar pe stadionul “Dan Păltinişanu” a fost 3-1, pentru “Poli”.

Fluieră austriecii

Brigada de arbitri din această seară va fi pe gustul patronului Marian Iancu, care a cerut de nenumărate ori arbitri străini. Partida va fi condusă la centru de austriacul Robert Schoergenhofer, care este ajutat de compatrioţii săi Mario Strudl şi Daniel Bode. Lotul echipei bănăţene a fost cazată la hotelul "Ramada" din Iaşi, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău având la dispoziţie un lot de 20 de jucători: Pantilimon şi Taborda (portari), Bonfim, Stancu, Mera, Nibombe, Scutaru, Artiom Karamyan, Maxim, Arman Karamyan, Curtean, Alexa, Bourceanu, Matei, Poparadu, Ionescu, Goga, Bucur, Magera şi Parks.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro începând cu ora 20:45, pentru a afla ultimele amănunte înainte de meci şi pentru a urmări în format LIVE TEXT desfăşurarea partidei de la Vaslui.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite