Timişoara: Fotbaliştii de la "Poli" s-au relaxat printre suporterii croaţi (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii timişoreni au ieşit la o plimbare în centrul Timişoarei, unde deja se aflau şi câteva zeci de suporteri ai echipei Dinamo Zagreb.

Citeşte şi:

Dinamo Zagreb a sosit în Banat pentru meciul cu "Poli"

Relaxarea în centrul oraşului Înaintea unui meci important a devenit deja obişnuinţă la "Poli". Astfel, autocarul echipei a parcat din nou, în faţa Catedralei Mitropolitane, iar timp de jumătate de oră fotbaliştii s-au relaxat în locaşul de cult sau în împrejurimi. Suporterii bănăţeni i-au asaltat pe jucători pentru poze şi autografe şi le-au urat succes în partida din această seară.

În acelaşi timp, în centrul Timişoarei se aflau deja câteva zeci de suporteri croaţi, o parte dintre ei plimbându-se prin centru, iar majoritatea lua masa, pe terasa unui fast-food. Fanii lui Dinamo Zagreb nu aveau niciun fel de însemne ale echipei sau steaguri ale Croaţiei, însă erau uşor de recunoscut, toţi fiind îmbrăcaţi la fel, în negru.

Rămâneţi pe www.adevarul .ro pentru alte amănunte înaintea partidei, iar de la ora 21 puteţi urmări în format LIVE TEXT atmosfera de la stadionul "Dan Păltinişanu" şi desfăşurarea partidei!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite