Fotbaliştii de la Poli se "antrenează" cu Chindia pentru meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara - Chindia Târgovişte, duelul dintre ocupantele locurilor doi şi cinci în Liga a II-a, se vor întâlni mâine, pe stadionul “Dan Păltinişanu”. Joia viitoare, la Timişoara vine Steaua.

Partida de vineri, din etapa a X-a, va începe de la ora 17.00. “Contra Chindiei va fi un test premergător meciului de Cupă, o simulare a ceea ce vrem să se întâmple joia viitoare, adică eliminarea Stelei. Dar nu trebuie să trecem peste jocul cu Chindia, este unul important pentru atingerea obiectivului. Mi-aş dori ca toţi fotbaliştii din lot la această oră să înţeleagă că ne-am propus o ţintă pe care trebuie să-l îndeplinim”, a declarat Vali Velcea, antrenorul alb-violeţilor.

Pe lângă Dorin Goga, suspendat după eliminarea din meciul cu Luceafărul Oradea, au apărut şi doi accidentaţi: Dăruială şi Tameş.

După meciul cu Chindia va urma partida optimile Cupei României contra celor de la Steaua. “Am pregatit toata saptamana meciul cu Chindia, nu am discutat deloc cel cu Steaua. Ne-am canalizat pe ce avem de facut vineri cu Chindia”, a mai spus Velcea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite