Timişoara: Fotbaliştii voiajori de la "Poli" se plimbă de două luni prin aeroporturi (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fotbaliştii voiajori de la "Poli" se plimbă de două luni prin aeroporturi (GALERIE FOTO)
Timişoara: Fotbaliştii voiajori de la "Poli" se plimbă de două luni prin aeroporturi (GALERIE FOTO)

Suporterii timişoreni i-au văzut o singură dată pe cei de la „Poli” în campionatul intern, în meciul cu Rapid.

Reveniţi în ţară de la Amsterdam, fotbaliştii timişoreni au aterizat în acelaşi loc de unde au plecat - aeroportul Otopeni. Aceştia s-au cazat din nou Bucureşti, unde vor sta până în ziua meciului cu FC Vaslui. Chiar dacă au revenit cu un egal triumfător din fieful celor de la Ajax Amsterdam –deplasare pentru care charterele au fost înlocuite cu curse de linie, jucătorii de la „Poli” resimt din nou economia făcută de patronul Marian Iancu. Bănăţenii vor face drumul în Moldova cu autocarul. Un motiv numai bun ca jucătorii să mai cunoască şi ei ţara.

Mai mult plecaţi, decât acasă

În ultimele două luni, jucătorii de la Poli au petrecut doar câteva zile la Timişoara. După prima deplasare în îndepărtatul Doneţk (2-2 cu Şahtior), fotbaliştii lui Neluţu Sabău s-au oprit la Bucureşti, pentru a juca prima etapă de campionat, cu Gloria Bistriţa, pe stadionul “Giuleşti”. Partida trebuia să se dispute la Timişoara, doar că arena “Dan Păltinişanu” a fost suspendată după incidentele provocate de suporteri în finala Cupei.
După meci nu avea niciun sens să mai revină acasă, pentru că urma o lungă deplasare, la Iaşi.



Cu Rapid, primul şi ultimul meci de decampionat pe teren propriu


Suporterii i-au văzut pentru prima dată pe teren propriu pe 14 august, în etapa a III-a, cu Rapid (1-0). Acesta avea să fie şi unicul meci de acasă din campionatul intern. Au urmat două meciuri din cupele europene, eliminarea celor de la Şahtior, după 0-0 şi înfrângerea cu VFB Stuttgart (0-2).
Pe 21 august s-a plecat la Urziceni, pentru meciul contra campioanei, Unirea (0-0), a urmat o scurtă oprire la Timişoara, iar apoi zborul în regiunea Baden Wurtenberg, pentru returul cu VFB Stuttgart, de unde s-au întors neînvinşi.  

image
image

Iarba îi trimite la Buzău

A urmat etapa a V-a cu deplasarea la Alba-Iulia, după care a venit întreruperea Ligii I, pentru meciurile echipelor naţionale. Cum “Poli” are numeroşi jucători internaţionali, lesne de înţeles că aceştiau şi-au petrecut o mare parte din timp pe drum. Pantilimon şi Bucur au fost chemaţi pentru meciurile României cu Franţa şi Austria. Meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti s-a dispuatat tocmai la Buzău, pentru că iarba de la Timişoara nu putea fi călcată, din cauza unor lucrări de refacere. De la Buzău a urmat obişnuitul drum la Bucureşti. Cazare, masă şi antrenamente în Capitală şi plecarea de pe Otopeni, la Amsterdam…Călătoria poliştilor continuă şi acum...Bucureşti-Vaslui-Timişoara



image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite