Fotbaliştii din „Generaţia de aur”, Steaua ‘86 şi naţionala artiştilor joacă pentru Kasandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi, Gică Popescu, Duckadam, Temişan, Ilie Năstase şi multe alte vedete vin în ajutorul lui Iosif Rotariu, care are nevoie de bani pentru a putea continua tratamentul şi operaţiile micuţei Kasandra

Vedetele fotbalului românesc, la care se adaugă artişti şi jurnalişti, vor face spectacol la Bucureşti, în Sala Polivalentă. Evenimentul de vineri este organizat de Helmuth Duckadam, eroul stelei de la Sevilla, care a decis să îl sprijine pe Iosif Rotariu.

Antrenorul secund de la Poli mai are nevoie de fonduri pentru a putea continua tratamentele şi operaţiile micuţei Kasandra, care a fost înfiată de familia Rotariu, în urmă cu cinci ani.

Kasandra, care a fost abandonată de mamă şi supusă unor tratamente inumane de către bunică, a fost trecut deja de peste 30 de intervenţii chirurgicale.

Pe lângă cei din „Generaţia de aur”, la eveniment participă şi fotbaliştii generaţiei 86 a Stelei, cât şi jucători care fac parte din naţionala artiştilor şi a jurnaliştilor. Printre vedetele care vor juca pentru Kasandra este şi Ilie Năstase.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite