Fotbal, folclor şi retragere cu torţe de Zilele cartierului Iosefin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă şi duminică se va desfăşura cea de a cincia ediţie a Zilelor cartierului Iosefin, în organizarea consiliului consultativ de cartier Iosefin-Dâmboviţa şi a Casei de Cultură a Municipiului.

Timp de două zile, locuitorii cartierului Iosefin vor îmbrăca haine de sărbătoare. Cea de a cinciea ediţiei a zilelor Iosefinului au început cu un spectacol de teatru pentru copii şi vernisajul expoziţiei de hărţi vechi ale cartierului, realizat de istoricul Ioan Haţegan. La ora 17.00, în parcul Clăbucet, va avea loc inaugurarea infopunctelor din cadrul proiectului „Comunicăm, socializăm, reuşim”, urmată de demonstraţii de arte marţiale ale clubului Ying Long Karate Do. La ora 18.00 se va desfăşura campionatul de fotbal între şcolile generale din cartier.

Timişoara Big Band cântă în Sinaia


Mâine, de la ora 11.00, va începe Cupa Cartierului Iosefin la fotbal (la baza sportivă de pe strada Lacului), cu participarea echipelor liceelor Bela Bartok, Obradovici şi Construcţii-Montaj. De la ora 17.30, în Sala Lira se va desfăşura un spectacol folcloric cu Ansamblul Timişul şi o expoziţiei de produse culinare. La ora 20.00, va avea loc concertul cu trupa Timişoara Big Band (în Sinaia), iar la ora 21.00, în încheiere, retragerea cu torţe şi tramvai de epocă pe traseul Piaţa Mocioni – Piaţa Maria.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite