Fostul ministru al Justiţiei, alungat din cabinetul de europarlamentar de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei
Monica Macovei

Consilierii locali au decis aseară să pună punct telenovelei legate de sediul Societăţii Timişoara şi au oferit organizaţiei locaţia din Piaţa Operei. Aleşii au pus însă condiţia ca de acolo să plece fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, care are acolo cabinetul de europarlamentar.

În şedinţa de luna trecută consilierii nu au vrut să mai dea spaţiul Societăţii Timişoara din cauza cabinetului de europarlamentar al Monicăi Macovei, care funcţionează în sediul Societăţii. În dezbaterea de aseară, consilierii locali au revenit asupra deciziei şi au decis să dea în continuare spaţiul Societăţii Timişoara, cu condiţia ca acolo să nu ma funcţioneze niciun cabinet politic.

„Sediul este destinat în exclusivitate funcţionării Societăţii Timişoara. Nu se poate deschide aici niciun cabinet al vreunui partid politic, consilier local, consilier judeţean, parlamentar sau europarlamentar, indiferent de relaţia cu societatea”, a fost propunerea consilierului Ciprian Jichici, acceptată de ceilalţi consilieri. „Vom elimina asfel orice suspiciuni de apartenenţe politice”, a mai spus Jichici. În cazul în care în sediul societăţii va apărea vreunul din cabinetele amintite, potrivit hotărârii de consiliu, Societatea Timişoara pierde sediul.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite