Fostul manager al Hotelului Continental a scăpat de sechestul pus pe casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Lupu, fostul manager al Hotelului Continental, s-a ales cu sechestu pe casă, în contul unei tranzacţii mai vechi cu nişte terenuri de la Jebel.

Cum a ajuns o firmă de 100 de dolari proprietara Hotelului Continental

„Ieri s-a finalizat procesul şi a fost ridicat sechestul de pe casa mea de pe Liviu Rebreanu. Cei de la Hotel Continental au cerut punerea casei mele sub sechestru, acum nu îşi mai doresc acest lucru. Eu am câştigat ieri, în recurs, la Tribunalul Timiş. ridicarea sechestului de pe imobilul meu", a declarat Dan Lupu, fostul manager al Hotelului Continental Timişoara.

„Patronul, Zaharia Constantin, mi-a oferit un post de manipulant în schimbul celui de manager şi am ales să plec. Apoi m-a dat în judecată firma Continental, iar instanţa mi-a pus sechestru pe casa în care locuiesc", a declarat Dan Lupu, fostul manager al Hotelului Continental. Lupu s-a ales cu sechestru pe casa sa de pe bulevardul Liviu Rebreanu şi pe terenul de 600 de metri pătraţi de la aceeaşi adresă. Totul s-a întâmplat după ce Lupu a vândut un teren de 5.000 de metri pătraţi firmei Continental. Terenul este în Jebel, iar firma Continental a plătit 50.000 de euro când a cumpărat bucata de pământ.

Bătaie de un milion de dolari pe Hotelul Continental, deţinut de o firmă de 100 de dolari

Război civil la Hotel Continental: patronul a pus sechestru pe casa fostului manager

Hotelul Continental este deţinut de o firmă cu sediul la Hollywood

Managerul Hotelului Continental, transformat în manipulant

Ospătarul preferat al lui Ceauşescu a murit cu un „cec” de 500.000 de dolari în buzunar

Fiul ospătarului preferat al lui Ceauşescu: „Lupt să recuperez Hotelul Continental de la cei care l-au luat de la tatăl meu”

Ospătarul favorit al lui Ceauşescu a fost băgat în pământ de procese

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite