Fostul internaţional Iosif Rotariu revine pe teren la vârsta de 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Rotariu va fi conducătorul de joc al celor de la SS Politehnica, care evoluează în campionatul judeţean Timiş. Echipa lui Roti va debuta în liga a V-a, duminică, împotriva celor de la Ohaba Gran-Plaz Forgaci.

Iosif Rotariu a fost solicitat de echipa suporterilor alb-violeţi pentru a veni alături de ei ca antrenor, însă mare surpriză. Iosif Rotariu, în vârstă de 50 de ani, a spus că nu este interesat de un post de conducere, dar vine cu plăcere ca jucător. Fostul echipier al celor de Poli Timişoara, Steaua Bucureşti şi Galatasaray Istambul a revenit pe gazonul verde în amicalul cu FC Bazoş, câştigat de SS Poli cu 5-3.

"Mă simt foarte bine. Eu nu am probleme, pot să joc la acest nivel liniştit 90 de minute. Sper să îi ajută pe băieţi în noul campionat. Nu am vrut să mă implic în antrenorat, am venit doar ca jucător", a spus Iosif Rotariu.

Rotariu este cunoscut pentru vitalitatea de care dă dovadă, el făcând antrenamente cot la cot şi cu foştii săi elevi de la Poli, atât în perioada în care echipa alb-violetă evolua în Liga I cât şi în Divizia B, când se spunea că încă ar putea evolua cu uşurinţă în eşalonul secund. După antrenamentele de la Poli, Rotariu ieşea cu preietenii la tenis de câmp, ori la fotbal pe teren mic.

„E o mare plăcere să-l ai în echipă pe Rotariu. Ne va ajuta mult pe parcursul campionatului. Roti poate juca fără probleme 90 de minute, încă poţi spune că e un jucător mare”, a declarat Antonio Foale, antrenorul celor de la SS Poli.

SS Politehnica, proiect gândit de suporterii de la Druckeria şi Peluza Sud, debutează duminică în eşalonul V, împotriva celor de la Ohaba Gran-Plaz Forgaci.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite