Florin Călinescu: „Timişoara, primul oraş iluminat public are toate şansele să devină primul oraş cu întuneric public”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu
Florin Călinescu

Vedeata de televiziune Florin Călinescu a criticat vehement, pe site-ul www.debanat.ro, actuala administraţie locală, despre care spune că nu este în stare să administreze oraşul.

Florin Călinescu şi-a revărsat încă o dată supărările pe cei care conduc destinele Timişoarei. Directorul “Teatrului Mic”, mutat de mai bine de 30 de ani la Bucureşti, a rămas nostalgic după vremurile în care Timişoara era “diferit în bine” faţă de celălalte oraşe din ţară.

„Urbanistic, oraşul este un real pericol. Nu mai ai, ca timişorean, nicio bază să spui că oraşul tău e altfel, diferit în bine de celelalte oraşe. S-a schimbat dramatic Timişoara. Înainte aveam naţionalităţi care formau un mozaic ce ţinea echilibrul oraşului. Mă refer aici la nemţi, unguri sau evrei. Acum am înţeles că Timişoara este populată serios cu italieni. Mâine, chinezi. Moldovenii sunt la ei acasă de multă vreme. Şi nu o spun la modul peiorativ, doar că se întâmplă. În Timişoara nu-l mai auzim nici pe Nicolae Secoşan, aşa cum nu-l mai ascultăm ca înainte pe Tiberiu Ceia. Din nefericire, Timişoara – primul oraş iluminat public şi prima urbe cu tramvai tras cu cai, are toate şansele să devină primul oraş cu întuneric public şi cu dric negru tras de cai”, a spus Florin Călinescu, pentru site-ul www.debanat.ro.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite