Fiul fostului preşedinte al Tribunalului Timiş, şantajat cu o poză compromiţătoare. Şantajiştii au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!

Andrei Petrişor, fiul fostului judecător Petre Petrişor, în prezent avocat, a fost şantajat de un grup de tineri din Reşiţa. Şantajiştii i-au cerut lui Andrei Petrişor 25.000 de euro pentru a nu face publică o fotografie compromiţătoare.

Şantajul împotriva fiului lui Petre Petrişor, fost preşedinte al Tribunalului Timiş, a început în urmă cu mai mult timp. „Nişte tipi şi tipe i-au dat nişte mesaje în care i-au cerut nişte sume de bani. I-au trimis şi o poză de la ceva petrecere cu fete, după încheierea unei afaceri. Fiul meu spune că este trucată şi că nu e reală. Mi-a zis: tati, jur că nu-i adevărat. Nu le-a dat niciun ban”, a spus avocatul Petre Petrişor, cel care l-a şi îndrumat pe fiul său să depună plângere penală.

Ieri, procurorii au organizat un flagrant la o benzinărie din Lugoj, unde le-au reţinut pe două tinere care trebuia să primească banii. Ulterior a fost reţinut şi tânărul din Reşiţa care se afla în spatele întregului şantaj. „Am primit, miercuri, un telefon şi mi s-au cerut 25.000 euro. Iniţial am crezut că este o glumă proastă a unor prieteni şi n-am băgat-o în seamă. Vorbeau de presupuse lucruri pe care le-am făcut , de relaţii, de afaceri. Am văzut şi nişte poze cu mine, trucate. Era pusă faţa mea, dar ea era într-o parte, corpul în alta. Când am văzut că nu este o glumă, am depus o plângere la parchet. Îi felicit pe cei care au acţionat cu profesionalism în acest caz şi i-au prins”, a declarat Andrei Petrişor pentru pressalert.ro. Potrivit aceleiaşi surse, Andrei Petrişor este de profesie avocat, dar s-a autosuspendat din barou pentru a se putea ocupa de afaceri. Şantajiştii vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite