Fiul lui Marian Iancu a jucat fotbal împotriva lui Alexa şi Zicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au participat la un meci caritabil la Şcoala Americană din Bucureşti. Căpitanul echipei puştilor a fost Emil Iancu, fiul patronului bănăţenilor.

A doua zi după victoria cu Sportul Studenţesc (2-3), fotbaliştii de la Poli au participat la un meci de caritate pe terenul echipei Şcolii Americane. Partida a avut două reprize a câte 30 de minute, iar sumele rezultate din vânzarea de bilete vor fi destinate copiilor infestaţi cu virusul HIV, de la Spitalul “Victor Babeş”.

Echipa puştilor de la Şcoala Americană a fost întărită de vedetele Cosmin Contra, Adi Ilie şi Iosif Rotariu. Căptanul echipei gazdă a fost nimeni altul decât Emil Iancu, fiul patronului bănăţenilor. “De mic mi-am dorit să ajung fotbalist, dar nu s-a putut. Mă bucur că am reuşit, măcar pentru o zi, să joc cu adevărate valori. Aş fi vrut să dau gol şi să bat echipa tatălui meu”, a declarat Emil Iancu, de 19 ani, care a purtat tricoul cu numărul zece.

Delegaţia bănăţeană a revenit cu avionul la Timişoara şi au început pregătirile pentru meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Partida din etapa a 26-a se va desfăşura miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite