Firmele din Timișoara, rugate să plătească impozitul. Primăria nu are bani de somații

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au stat şi ei la coadă pentru plata impozitelor
Tinerii au stat şi ei la coadă pentru plata impozitelor

Șeful Direcției Fiscale din Primăria Timișoara, Adrian Bodo a face un apel către reprezentanții firmelor din Timișoara, pe care îi roagă să se prezinte la primărie să ia deciziile de impunere. Primăria nu are bani să trimită scrisori la sediul firmelor. 

Perioada următoare este una dificilă pentru angajații Direcției Fiscale, dar și pentru timișorenii care merg să-și plătească dările. Fiind ultimele două săptămâni de plată a impozitului la preț redus, angajații primăriei se așteaptă la un flux mai mare de oameni. Situația se complică însă pentru că și reprezentanții firmelor sunt rugați să se prezinte la primărie pentru ridicarea deciziilor de impunere. Primăria nu are bani să le trimită prin poștă. „Invităm contribuabilii persoane juridice să se prezinte la sediul Direcției Fiscale. Știu că o să avem fluxuri mari de oameni la sediul nostru, dar asta este situația și aș ruga contribuabilii să ne înțeleagă pentru că este criză și asta este situația în condiții de criză. Cred că ar trebui să fim îngăduitori. Noi le-am tipărit și le-am pregătit și le putem elibera în condiții decente”, sună apelul șefului de la Direcția Fiscală, Adrian Bodo. 

Acesta a spus că s-a ajuns aici pentru că bugetul pentru cheltuieli materiale a fost redus. În același timp, Bodo a mai anunțat că se lucrează la un proiect de informatizare a arhivei, iar contribuabilii sunt rugați să trimită pe email documentele pe baza cărora se calculează impozitul. Mai multe detalii pot fi găsite pe siteul Direcției Fiscale, www.dfmt.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite