Firmă de construcţii amendată cu 9.000 de lei pentru efectuarea de lucrări fără autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au făcut verificări la unele blocuri din zona Circumvalaţiunii, pentru a vedea dacă lucrările firmele de construcţii care au făcut lucrări de reabilitare termică exterioară au autorizaţia necesară în acest sens. Neregulile descoperite au fost sancţionate.

„Având în vedere sesizări ale cetăţenilor cu privire la faptul că la unele blocuri de locuinţe din zona Circumvalaţiunii se execută lucrări de reabilitare termică exterioară, s-a demarat procedura de verificare a legalităţii executării acestor lucrări. În urma verificărilor executate s-a constatat că lucrările sunt în curs de execuţie, sau au fost executate în urmă cu aproximativ două luni, fără deţinerea autorizaţiei de construire", a anunţat Biroul de Presă al Poliţiei Locale Timişoara.

Pentru executarea lucrărilor de construcţii fără autorizaţie de construire, a fost sancţionată contravenţional o societate de construcţii cu amenzi în valoare de 9.000 de lei, dispunându-se totodată oprirea imediată a lucrărilor până la obţinerea autorizaţiei.

Poliţia Locală face cunoscut asociaţiilor de proprietari sau proprietarilor apartamentelor situate în blocuri de locuinţe sau imobile cu mai multe apartamente, cu peste trei nivele, că în conformitate cu prevederile legale, astfel de amenajări (izolări termice exterioare) nu se pot efectua decât după obţinerea autorizaţiilor legale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite