Finlandezii ne ironizează, timişorenii sunt liniştiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nordicii de la Myllykosken Pallo-47 sunt aroganţi înaintea meciului de diseară, din prima manşă a turului trei preliminar din Liga Europa, în timp ce alb-violeţii sunt hotărâţi să se întoarcă acasă cu un rezultat bun.

Finlandezii au refuzat să facă schimb de DVD-uri înaintea partidei de joi seara, din turul al treilea preliminar. Timișorenii au propus să le ofere partidele cu Al Hilal și Gloria Bistrița, însă antrenorul nordicilor, Janne Linberg, a refuzat, relatează www.diviziasport.ro.

Antrenorul Janne Lindberg este sigur că echipa sa poate preda românilor o lecţie de fotbal finlandez şi i-a ironizat pe timişorenii care au spus că nu au putut să urmărească imagini cu jocurile echipei nordice.

„Toată presiunea este pe umerii Timişoarei, este o mare şansă pentru noi să arătăm de ce suntem în stare. Vom întâlni o echipă puternică, formată din jucători valoroşi, dar cred că vom da adversarului o lecţie bună despre ceea ce înseamnă fotbalul finlandez. Am înţeles că adversarii au spus că nu au avut posibilitatea să ne urmărească şi ca nu au multe date despre noi. Poate nu au internet, noi avem. Important este sa jucăm cu curaj, să avem o atitudine bună”, a spus Lindberg.

De partea cealaltă, tehnicianul timişorenilor a lăudat fotbalul finlandez. „Sunt bucuros că nu am pierdut niciun meci din cele şapte partide, amicale şi oficiale, pe care le-am susţinut în această vară. Ne vom strădui să ne îmbunătăţim jocul în continuare. Apreciez fotbalul finlandez, seamănă mult cu cel britanic. Se marcheaza mult din faze fixe, se utilizează pasele lungi. Cu siguranţă va fi un meci imprevizibil. Este bine pentru noi că returul se va juca la Timişoara”, a spus antrenorul Vladimir Petrovici în conferinţa oficială din Finlanda.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite