Finala Mondialului a adus patronilor de baruri încasări majorate cu 30 la sută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terasiştii din Timişoara au profitat din plin de finala Campionatului Mondial, dintre Spania şi Olanda. Aceştia spun că dacă ar exista mai des o astfel de finală ar trece mai uşor peste criza financiară.

Profitând şi de vremea frumoasă, timişorenii s-au adunat cu mic cu mare pe terasele din zona centrală pentru a vedea ultimul meci al Mondialului din Africa de Sud. Aceştia nu au ţinut cont de criză şi au făcut consumaţie serioasă patronilor, care, după ce şi-au făcut calculele, au ajuns la concluzia că încasările lor au crescut cu aproximativ 30 al sută.
Am scos televizorul pe terasă special pentru finală. În timpul zilei a fost gol, dar la meci a fost foarte bine. Vânzările au crescut cu aproape 30 la sută. A fost o seară foarte bună doar în timpul meciului”, a declarat Andrei Ţugui, unul din patronii de terasă din Piaţa Unirii.

„Ar fi bine să avem mai des o finală”

Campionatul Mondial nu a adus însă veniturile din alţi ani, mai ales că a fost lipsită şi de naţionala României. „Acest turneu final nu a adus foarte mult interes în rândul timişorenilor. Pe vremuri au fost meciuri la care veneau mai multă lume şi se consuma mai mult. Finala dintre Spania şi Olanda a fost însă foarte bună şi la mine. A fost un câştg de 20-30 la sută. Dacă ar fi în fiecare seară o finală, ar fi bine”, a spus Zoran Ursulovici, un alt patron de bar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite