Timişoara: Filieră de traficanţi de organe în cazul bebeluşului răpit de la spitalul de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Filieră de traficanţi de organe în cazul bebeluşului răpit de la spitalul de copii
Timişoara: Filieră de traficanţi de organe în cazul bebeluşului răpit de la spitalul de copii

Reprezentanţii Spitalului de Copii „Luis Ţurcanu”, cred în ipoteză că Denisa Novacovici a fost răpită de o filieră de traficanţi de organe.

Mai citiţi:

Timişoara: Poliţia a anunţat că există primii suspecţi în cazul răpirii bebeluşului rrom

Bebeluş furat din spital, căutat de Interpol

Timişoara: Medicii nu se consideră vinovaţi pentru răpirea unei fetiţe din Spitalul de Copii

Timişoara: 100 de poliţişti caută fetiţa de două luni răpită de la Spitalul de Copii


După mult timp în care au menţinut tăcerea, reprezentanţii spitalului de copii şi-au dat cu părerea despre cazul Denisei Novacovici, bebeluşul care a fost răpit din Secţia de Distrofici a spitalului. Adrian Crăciun, managerul spune că în urma anchetei interne, a ajuns la concluzia că fetiţa de două luni nu putea fi răpită de părinţi. Acesta susţine ipoteza că a fost vorba de o filieră de traficanţi de organe.

O femeie, care se dădea doctoriţă, a fost de două ori în vizită la fetiţă. Este posibil să fie o filieră de traficanţi de organe. Sâmbătă, asistenta şefă a primit două telefoane de la o voce necunoscută. Era o femeie care a spus că fetiţă trebuie să se întoarcă la spital. Era foate uşor ca cineva să urmărească de afară programul asistentelor, e clădirea mică. Cert este că a fost foarte bine regizat”, a declarat Adrian Crăciun.

La început, medicii timişoreni au acuzat părinţii şi familia de rromi pentru dispariţia bebeluşului. Mai mult, aceştia erau siguri că în câteva zile va reapărea copilul. Acum nu mai cred în această ipoteză. "Părinţii nu aveau cum să fie, ei nu aveau de ce să o răpească în toiul nopţii. Puteau să o viziteze şi să o ia când vor. E primul caz în 30 de ani, de când funcţionează secţia", a mai declarat Adrian Crăciun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite