Fetiţă de 11 ani bătută pentru a fi violată de un văr. Băiatul i-a oferit bomboane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii trebuie să stabilească dacă un apel primit la 112, în care o mamă anunţa că fiica ei, în vârstă de doar 11 ani, a fost sau nu violată de vărul ei. Poliţiştii au găsit-o pe micuţă cu vânătăi pe faţă, însă nu au putut stabili dacă violul a avut loc. Întâmplarea a avut loc în comuna Şandra.

Mama copilei le-a povestit anchetatorilor că azi-noapte, în momentul în care se pregătea să plece până în vecini, un văr a venit în vizită la ei. Femeia a făcut greşeala să aibă încredere în ruda ei, astfel că a plecat liniştită. Vărul a încercat să profite de micuţa tânără şi i-a oferit bomboane. Tânăra nu s-a lăsat atinsă de bărbat, astfel că acesta a pălmuit-o de mai multe ori.

Cel care a încercat-o să o violeze pe micuţă nu are mai mult de 16 ani. Părinţii fetei nu sunt siguri dacă vărul a şi violat-o pe micuţă, astfel că au venit astăzi la Timişoara, la Medicină Legală, însă rezultatele vor fi făcute publice peste câteva zile.

„În urma sesizării primite prin 112, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Vor avea loc mai multe audieri pentru a se putea stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs fapta", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, Marinela Hotico, purtătoare de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite