Timişoara: Fetiţa internată cu gripă porcină este izolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa împreună cu străbunica ei sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara, în saloanele destinate celor care sunt disgnosticaţi sau sunt suspecţi că ar avea virusul AH1N1.

Medicii de la spitalul de boli infecţioase  nu permit accesul nimănui în zona în care cele două persoane sunt internate. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Horia Vermeşan, a declarat că fetiţa primeşte tratament, iar bunica ei doar o însoţeşte în spital, femeia nefiind diagnosticată că ar avea virusul gripal. "Fata a fost internată, primeşte tratament şi este strict monitorizată. Străbunica ei este doar însoţitor. Fata nu este în pericol, iar medicii au urmat procedurile impuse de Ministerul Sănătăţii", a spus Horia Vermeşan.

Fetiţa a venit din Toronto

Micuţa şi străbunica ei au venit din Toronto, în 11 iunie, şi au mers în judeţul Caraş-Severin unde au rude. Ulterior, pentru că nu se simţea bine, fetiţa a fost dusă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, de unde a fost trimisă pentru internare la Timişoara, după confirmarea virusului AH1N1.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite