Fetele pleacă în căutarea iubirii, băieţii vor aventură şi adrenalină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Bâcâin, a fugit de acasă cu maşina şi ţuica părinţilor
Cristian Bâcâin, a fugit de acasă cu maşina şi ţuica părinţilor

Zeci de copii din Timiş îşi iau lumea în cap în fiecare lună. Fetele sunt campioane la fuga de acasă.

Unele, în special cele din mediul rural, dispar săptămânal. „Pleacă fetele în lume pe bandă rulantă. Am căutat două fete de 13 ani care au fugit într-un sat din Hunedoara să se iubească. Noi le-am dus acasă. A doua zi au fugit din nou”, a povestit agentul Ghiţă Mureşan, de la compartimentul Urmăriţi al Poliţiei Timiş.

Elevele îşi iau lumea în cap ca să se mute cu iubitul după ce se ceartă cu familia. Într-o primă fază, dragostea e virtuală, pentru că fetele îi cunosc, de obicei, pe cei pentru care pleacă în lume pe Internet. „Fetele nu îi cunosc pe bărbaţii pentru care fug. Cele între 12-15 ani discută cu ei câteva ore pe Internet. Băieţii le vrăjesc. Cu minţile sucite, fetele pleacă rapid să se mute cu ei”, a mai spus poliţistul. Adolescentele care nu pleacă după bărbaţi, vor distracţie. „Dispar cu colegele de şcoală generală sau de liceu în turneu, să bântuie câteva zile barurile şi discotecile”, a declarat inspectorul principal Adrian Cioară, şeful compartimentului Urmăriţi al Poliţiei Timiş.

Băieţii pleacă în alte oraşe să se distreze ori îşi pierd zile întregi prin cluburile de internet. „Părinţii greşesc şi ei, îi agreseaza verbal, îi lovesc, iar copiii nu dau pe acasă de frică. Aflăm de la terţe persoane pe parcursul investigaţiilor“, a explicat Cioară.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite