Festival sexual la Timişoara cu Ioan Gyury Pascu şi Dan Puric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul este destinat yoghinilor care vor să „atingă o stare de virilitate legendară nesfârşită printr-o revoluţie amoroasă a continenţei sexuale", se arată pe materialele publicitare ale organizatorului. Intrarea este gratuită dacă fetele care participă vin cu fructe şi îmbrăcate în roşu.

Primăria Municipiului Timişoara a decis să îşi alăture numele cu un festival pe teme sexuale, ajuns la a cincea ediţie. Locul în care până de curând se ţineau concerte se transformă într-un loc al yoghinilor care vor să cunoască ştiinţa şi arta de a face dragoste perfect în fiecare zi.

Asociaţia Dacica va organiza o serie de workshop-uri teoretice şi... practice despre punctul G, orgasm şi energie sexuală. Astfel, femeile sunt invitate să afle cum pot să devină partenere de sex multiorgasmatice, în timp ce reprezentanţii sexului masculin pot învăţa cum să îşi folosească la maximum energia sexuală.

Din prezentarea de pe site-ul Asociaţiei Dacica reiese că toate aceste traininguri sunt ţinute de un psiholog de cupluri şi un medic cardiolog, ambii cunoscuţi în mediul yoghinilor.

Punctul culminant al evenimentului îl reprezintă participarea la festivalul sexual a lui Ioan Gyuri Pascu şi Dan Puric, care vor susţine pentru cei neinhibaţi două spectacole.

Rămâi pe timişoara.adevărul.ro pentru a afla mai multe despre acest festival sexual şi cine se află în spatele evenimentului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite