Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)
Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)

Mama lui Lucian Reja, tânărul ucis în accidentul provocat de Adrian Cocoană, îi aşteaptă astăzi, la cimitir, pe toţi cei care l-au cunoscut pe băiatul ei

CITEŞTE CUM A EVOLUAT CAZUL UCIGAŞULUI CU FERRARI:

Operaţiunea „Eliberarea lui Cocoană”

Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât

EXCLUSIV: Ucigaşul cu Ferrari vrea să fie doctor în cardiologie (VIDEO+FOTO)
EXCLUSIV Cazul „Ucigaşul cu Ferrari”, elocvent pentru justiţia română VIDEO
EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse


Taximetristul acroşat de bolidul de lux condus cu viteză de Adrian Cocoană este nevoit să lucreze ca zilier pe unde apucă, pentru că are nevoie de bani pentru rate.

Întâlnire la mormântul lui Lucian Reja

Aurelia Grămescu îi aşteaptă pe toţi cei care l-au cunoscut pe Lucian Reja (foto centru dreapta), de la ora 12.00, la mormântul din Calea Lipovei. „Nu va fi decât o întâlnire în care ne vom aduce aminte de Lucian. Nu o să fie un eveniment religios, pentru că am făcut parastasul, sâmbătă, de Sfânta Maria”, a spus mama îndurerată. Femeia a declarat că a fost contactată de tatăl lui Adrian Cocoană, şoferul de Ferrari care a produs accidentul. „Mi-a oferit 15.000 de euro. I-am spus să considere că i-am acceptat şi că îi fac eu lui cadou suma asta ca să meargă să cumpere lumânări de toţi banii şi să aprindă pentru fiul lui tot atâtea lumânări câte am aprins eu pentru Lucian”, a mai spus Aurelia Grămescu (foto centru stânga).

Banca o ajută

Mama lui Lucian Reja  trăieşte într-un apartament cumpărat de fiul ei, la care acesta plătea ratele din salariul de la compania multinaţională "Alcatel-Lucent. După ce fiul ei a fost ucis în accident, femeia nu a mai avut cum să achite ratele la bancă. Din fericire filiala locală a băncii la care fusese făcut împrumutul a acceptat să suspende o perioadă efectele contractului de împrumut. "Au fost foarte buni. Mi-au spus că o perioadă mă ajută cu o amânare de la plata ratelor", a spus Aurelia Grămescu.

Şoferul de taxi este acuzat degeaba

În ultima perioadă, familia lui Mircea Preduţ (foto stânga), şoferul care a fost implicat în accident, este acuzată că ar fi primit de la Cocoană (foto dreapta) trei apartamente şi 50.000 de euro, pentru a lua toată vina asupra lui. „Este o mare minciună. M-a sunat şi mama lui Lucian Reja să mă întrebe dacă eu cred în Dumnezeu, pentru că ea nu concepea cum am acceptat cadourile de la Cocoană. Vă spun cu mâna pe inimă, eu nici nu l-am văzut niciodată pe acest om”, a declarat Preduţ.

     

Din disperare acceptă orice slujbă la negru

Mircea Preduţ a fost nevoit să se lase de taximetrie, pentru că nu îi ajungeau banii să plătească chiria pe maşină şi să şi plătească ratele la bancă pentru maşina pe care nu o poate folosi. Maşina, o Dacia Logan, care a fost lovită de bolidul de lux Ferrari condus nebuneşte de Cocoană în seara accidentului, a fost reţinută de procurori ca probă. De un an de zile Preduţ nu a reuşit să intre în posesia bunului său. „M-am lăsat de taxi pentru că nu rămâneam cu niciun ban. Plăteam 85 de lei pe zi pe chiria maşinii, 55 lei pe motorină, iar la bancă aveam de dat 1.000 de lei, pe lună. Acum lucrez la negru, pe unde pot, în construcţii şi nu numai”, a declarat Mircea Preduţ.

Ghinionul îl urmăreşte pe taximetrist

Mircea Preduţ a avut parte de încă o lovitură dată de soartă, în weekendul care a trecut. Un şofer care gonea cu 160 de kilometri pe oră, pe Aleea Ghirodei, a intrat cu maşina în casa lui, după ce a rupt doi copaci din faţa imobilului. Şoferul a ajuns în stare gravă la spital. „Norocul nostru a fost că eram plecaţi la biserică. S-a întâmplat la ora 11, ziua. Oricine ar fi fost în faţa casei era acum mort”, a spus Mircea Preduţ.

image
image
image
image

 Lucian Reja a fost ucis pe trotuar

Adrian Cocoană (foto centru) a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari (foto stanga înainte de accident) cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. Bolidul de lux a fost avariat grav (foto dreapta)

  

image
image
image


Urmăriţi pe timisoara.adevarul.ro şi în ziarul „Adevărul” cum a evoluat acest caz şi care sunt reacţiile celor implicaţi, la un an de la producerea accidentului mortal.

video 1: CAZUL COCOANĂ RELATAT LA REALITATEA TV
(sursa: youtube.com, Realitatea TV)

 

video 2:
MITING AL TIMIŞORENILOR ÎMPOTRIVA MUŞAMALIZĂRII DOSARULUI COCOANĂ
(sursa: youtube.com/agenda.ro)



video 3:
DNA ANCHETEAZĂ ELIBERAREA LUI COCOANĂ DIN AREST
(sursa: youtube.com, ştire Realitatea TV)




video 4: 
AVOCATUL MAMEI VICTIMEI SPUNE CĂ S-A DAT ŞPAGĂ 60.000 DE EURO PENTRU ELIBERAREA LUI COCOANĂ
(sursa: youtube.com, ştire Realitatea TV)

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite