Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri  care a umilit o femeie în trafic
Timişoara: Dosar penal pentru un şmecher cu Ferarri care a umilit o femeie în trafic

O şoferiţă din Timişoara a fost scuipată şi lovită cu pumnul în cap de un şmecher cu Ferrari chiar în faţa copilului ei, care a început să plângă.

Mai citeşte:

  • Cocoană, şpagă pentru libertate
  • Cum poate scăpa şoferul din Ferrari basma curată
  • Mama tânărului ucis de Ferrari: „E primul Paşte fără fiul meu”
  • Atenţie la jeep: te calcă beizadeaua!
  • Ucigaşul cu Ferrari, un manelist agresiv
  • Ucigaşul cu Ferrari, spaima asigurărilor
  • Ucigaşul cu Ferrari va fi judecat la Craiova
  • Ucigaşul cu Ferrari, citat de procurorii anticorupţie
  • Altă victimă în cazul Cocoană

 
Potrivit publicaţiei timişorene online www.agenda.ro , incidentul a avut loc aseară la intersecţia dintre Calea Torontalului şi bulevardul Cetăţii. Şoferul de Ferrari mergea pe prima bandă şi şoferiţa pe a doua. Conducătorul bolidului a schimbat banda fără să se asigure, nevoind-o pe femeie să intre pe contrasens. La primul semafor, femeia a oprit pentru a se uita la maşină, iar şmecherul a coborât şi el din maşină, batjocurind-o. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen. A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

„Am lovit o zdreanţă la semafor”

Femeia a depus plângere la poliţie, iar în jumătate de oră şmecherul a fost găsit la o benzinărie şi adus la Poliţia Rutieră pentru declaraţii. Potrivit portalului www.agenda.ro, unul din martori l-a auzit pe şoferul de Ferarri la telefon cu un prieten căruia îi spunea „dau declaraţii la Poliţie că am lovit o zdreanţă la semafor”.

image
image



Dosar penal pentru loviri şi alte violenţe



După ce a ajuns la poliţie, şoferul agresiv, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,06 miligrame alcool pur în aerul expirat. „Şoferul şi-a recunoscut fapta şi i s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe”, a spus şeful Poliţiei Rutiere Timişoara, Dumitru Domăşneanu.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite