Femeia implicată în "ţeapa Boc" a făcut chef pentru că a luat doi ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia care a fost judecată pentru înşelăciune a organizat cheful exact în locul în care a lucrat victima căreia i-a dat o ţeapă de 5.000 de euro. Petrecerea a ţinut până în zori, iar femeia acuzată de implicare în "ţeapa Boc" a chefuit alături de prieteni.

Ţeapă de 100.000 de euro cu SMS-uri false de la Emil Boc

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare, iar ea a petrecut trimful ei asupra justiţiei într-o pizzerie din zona Lipovei.

În timp ce plângerile pentru înşelăciune împotriva ei se adună la poliţie şi ancheta oamenilor legii nu îşi arată rezultatele, Loredana Vădrariu, de 27 de ani, a făcut cheful care a marcat prima condamnare penală din viaţa ei, pentru una dintre ţepele date în anul 2009.  Tănăra acuzată că e implicată în mai multe înşelăciuni, cea mai celebră fiind cea în care a dat o ţeapă de 100.000 de euro trimiţând SMS-uri în numele premierului Emil Boc, a petrecut chiar în locaţia în care şi-a cunoscut victima. Este vorba despre o chelneriţă căreia i-a dat ţeapă în 2009 şi a minţit-o luni de zile, luându-i 5.000 de euro pentru vânzarea fictivă a unui apartament.

Americani fraieriţi de un student din Timişoara care se dădea femeie fatală pe Yahoo Messenger şi îi taxa cu mii de dolari

Acum instanţa a condamnat- pe Vădreaiu la doi ani de închisoare cu suspendare pe Vădrariu şi a dispus ca ţepara să-i dea victimei banii înapoi. Vădrariu nu îşi face griji pentru plângerile penale depuse împotriva ei de mai multe persoane din Timiş, Arad şi Caraş Sverin şi se laudă în restaurant cu legăturile ei în lumea bună care o fac intangibilă.  "A petrecut toată noptea faptul că nu a luat pedeapsă cu executare pentru înşelarea fostei mele colege. A chefuit până dimineaţa alături de mai mulţi cunoscuţi şi se crede invincibilă. Spune că nimeni nu se poate atinge de ea, pentru că are persoane sus puse în sistemul judiciar care o protejează", a declarat un angajat al localului.

Condamnată pentru o ţeapă la o chelneriţă

Loredana Vădrariu a stat doar o lună după gratii, până în luna martie, fiind eliberată din arest pe motiv că nu reprezintă un pericol social. „Prietena lui Boc” fusese arestată în urma unui flagrant, în timpul căruia a primit 1.100 de lei. Ea a fost turnată la poliţie de o chelneriţă din Timişoara, Simona Haţegan, pe care a păcălit-o că îi va vinde un apartament cu 18.000 de euro, care urma să fie scos la licitaţie de BRD.

Vădrariu i-a spus chelneriţei că are legături cu un executor judecătoresc, care îi poate rezolva câştigarea licitaţiei. Chelneriţa i-a dat femeii 5.000 de euro, însă când şi-a dat seama că a fost înşelată a dat-o pe mâna procurorilor. „Mă minţea prin telefon şi îmi dădea SMS-uri fictive, care ar fi aparţinut executorului judecătoresc“, a declarat Simona Haţegan.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite