Fără permis, a produs un accident, apoi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat riscă să ajungă după gratii după ce, fără să aibă permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism, a produs un accident, după care a fugit, fiind depistat ulterior de poliţişti.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat rechizitoriul lui Laurenţiu-Cristian Katonă, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei, dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fapte săvârşite în concurs real.

În seara zilei de 15 aprilie 2009, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, a lovit pe str. Ion Ionescu de la Brad din Timişoara o altă maşină. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

După producerea impactului, Laurenţiu-Cristian Katonă a părăsit locul accidentului, fiind depistat de poliţişti în incinta unei societăţi comerciale. Plăcuţele cu numerele de înmatriculare erau demontate şi se aflau pe bancheta din spate a autoturismului. Luat la întrebări, bărbatul le-a recunoscut poliţiştilor că nu are permis de conducere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite