Fanii viola închiriază avion pentru deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai au de jucat trei meciuri până atunci, printre care şi partida de pe teren propriu cu Manchester City, suporterii bănăţeni se gândesc deja la returul cu britanicii. Deplasarea la Manchester este una dificilă, atât din cauza distanţei, cât şi din cauza preţului.

Una dintre soluţiile la care s-au gândit fanii Poli Timişoara este închirierea unui avion care să plece în dimineaţa meciului, la ora 6, de pe aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi să revină în Banat imediat după meci. Costul zborului dus – întors este de 300 de euro, aici fiind incluse şi taxele de aeroport.

În cazul în care pentru deplasare nu se înscriu 160 de suporteri, aceasta nu va putea avea loc. „Sper să ne strângem 160 şi să facem această deplasare, chiar dacă preţul e cam piperat. Este o deplasare care nu trebuie ratată, trebuie să ne reprezentăm cu mândrie oraşul, iar cei din Manchester să-şi amintească de noi peste ani, atât prin prestaţia echipei pe teren, cât şi a suporterilor în tribune”, a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii Peluzei Sud şi responsabil cu organizara acestei deplasări.

Cei care doresc să se înscrie pentru această călătorie, sunt rugaţi să o facă până duminică, 15 august, la ora 15, la numerele de telefon 0722.276.207 şi 0757.035.566, unde va răspunde Mircea Munteanu (sau „Greblă”). Anul trecut, 40 de suporteri alb-violeţi au făcut deplasarea la Donţek cu un avion închiriat, însă atunci jumătate din costul charterului a fost suportat de club.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite