Fanii timişoreni au sărbătorit victoria cu Dinamo pe gazon (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Poli” a învins pe Diamo în campionat după 12 ani şi opt luni, iar la finalul partidei suporterii au invadat terenul pentru a sărbători alături de jucători. Gigel Bucur a fost autorul celor două goluri ale victoriei timişorene, micuţul atacant reuşind să înscrie după două luni de „secetă”.

Click AICI pentru o galerie foto de la "Poli" - Dinamo.

Dan Alexa, căpitanul timişorenilor, este mulţumit că în sfârşit a scăpat de suspiciunile care planau în jurul său la fiecare eşec cu Dinamo, din cauza trecutului său la echipa alb-roşie. „Tot timpul au planat aici suspiciuni, cum că nu ne-am apăra corect şansele. Mă bucur că s-a terminat aşa, să nu mai spună nimeni nimic. Respect pe Dinamo, am jucat acolo, am foşti colegi cu care am jucat, dar acum viaţa mea este Poli Timişoara”, a spus mijlocaşul care a fost purtat pe braţe la finalul partidei de către suporterii care au intrat pe teren.

În campionatul trecut Gigel Bucur a fost golgeterul Ligii 1, însă în acest sezon lucrurile nu au mers atât de bine pentru micuţul atacant. Până ieri. „Ne bucurăm că am câştigat. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Am câştigat după 12 ani cu ei în campionat, a fost o presiune foarte mare pe noi. Era foarte important pentru fani, pentru noi, pentru staff. Cele trei puncte sunt cele mai importante, contează mai puţin cine a dat golurile. Normal că mă bucur că am înscris, sunt atacant”, a spus Gigel Bucur.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite