Fanii studentei măcelare de la Medicină au făcut-o vedetă pe Hi5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri vizitează o pagină creată special Carmen Bejan pe reţeaua de socializare Hi5 după ce tânăra a ucis şi tranşat alături de iubitul ei un bărbat în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

Studentul ucigaş de la Medicină la Curtea Supremă: „Sunt terorizat, hăituit şi stresat"

Studenta ucigaşă de la Medicină, Carmen Bejan, de 20 de ani, are un cont nou pe Hi5, realizat imediat după crima de la Medicină din august 2009. Contul vechi al criminalei a fost şters, iar în locul lui a apărut unul nou, cu fotogratiile din presă ale tinerei, care este judecată acum la Tribunalul Timiş pentru omor şi profanare de morminte. Studenta ucigaşă are deja peste 50 de prieteni pe Hi5, care poartă conversaţii interminabiles despre crima de la medicină.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Primele mesaje pe contul Hi5 al tineri au fost postate la mijlocul lunii august, iar majoritatea fanilor care au accesat pagina reţelei de socializare a lui Carmen Bejan susţin că tânăra nu este vinovată de comiterea crimei şi încearcă să-i găsească circumstanţe atenuante. Alţi tineri intră pe pagina fetei ca să o critice şi să o acuze că a comis o crimă oribilă pentru care trebuie să plătească cu ani grei de puşcărie şi se lansează în discuţii contradictorii cu fanii declaraţi ai criminalei. "Îmi pare rău pentru tine că eşti în situaţia asta. Mai ales de părinţii tăi... Săracii de ei... Cred că sunt terminaţi... Îmi pare rău pentru voi! Sper să aveţi puterea să treceţi repede peste lucrurile astea şi să fie totul bine la sfârşit! Te pup dulce şi ai grijă de tine", i-a transmis studentei Ovidiu.

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Mai multe tinere au ajuns să-i plângă de milă lui Sergiu Florea, complicele lui Carmen, care este încarcerat la Penitenciarul Timişoara. "L-ai băgat la puscărie pe frumosul ăla de Sergiu, pentru că ţie ţi-a placut să o faci pe bani. De ce trebuia să îl bagi şi pe el după gratii. Tu eşti de vină. Să îţi dea Dumnezeu viaţă lungă în puscărie. Te pup", scrie o tânără pe site. "Atata îl tot aperi pe Sergiu ăla draga mea, că am impresia că te-ai îndragostit de el. Nu uita că şi el e la fel de implicat ca şi ea", a comentat annemary.

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite