Fanii lui City se simt bine la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de suporteri ai echipei engleze care va juca împotriva Politehnicii Timişoara în această seară se află în oraş şi au ocupat terasele din zonele centrale.

Fanii echipei britanice au avut la dispoziţie 500 de bilete pentru această partidă, iar peste 300 de englezi au făcut călătoria în România. "Ne place foarte mult aici, berea e bună, fetele sunt frumoase. Nici noi nu am avut parte de prea multe deplasări europene, probabil că voi aţi avut mai multe, şi de aceea mergem foarte mulţi. Anul trecut, la Hamburg, am fost 5.000, însă acum nu este cazul, pentru că a fost şi timpul scurt pentru organizarea deplasării, iar de această dată clubul nu a pus la dispoziţie mijloace de transport, cei care sunt aici au venit pe cont propriu", a spus un suporter britanic venit din Praga.

Meciul Poli Timişoara - Manchester City este programat în această seară, de la ora 22, pe stadionul "Dan Păltinişanu", iar porţile arenei se deschid la ora 18.30. Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru informaţii de la faţa locului, poze şi pentru a urmări desfăşurarea partidei în format live-text!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite