Timişoara: Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni
Timişoara: Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a spus că petarda care a explodat lângă Bonfim a venit de la suporterii timişoreni, aflaţi la peste 60 de metri de locul incidentului.

În minutul doi al partidei de la Cluj, o petardă puternică a explodat lângă Eder Bonfim, jucătorul oaspeţilor, care a căzut la pământ năucit. "M-am speriat foarte tare şi, pe moment, am avut probleme cu auzul. E bine totuşi că mi-am revenit repede şi am reuşit să terminăm acest meci", a spus fundaşul brazilian.

"E regretabil că galeria Timişoarei a pătruns pe stadion cu fot felul de obiecte pirotehnice, e foarte trist acest lucru. Aţi văzut pe cineva dintre spectatorii clujeni să aibă vreo fumigenă sau ceva?", a declarat Iuliu Mureşan.

Fanii se apără, spunând că nu aveau cum să arunce o petardă mai bine de 60 de metri. "100% a fost de la ei. În primul rând, noi nu am avut petarde, doar torţe, iar distanţa e mult prea mare pentru ca cineva să arunce până acolo. Mai e şi acea plasă de protecţie", a declarat Goran Mrakici, unul dintre suporterii timişoreni prezenţi la meci.

Gheorghe Chivorchian ia şi el apărarea propriilor fani. "Acea petardă a venit din spatele meu şi nu din galeria Timişoarei, iar eu am stat pe banca de rezerve. Cum putea veni din galerie de la noi cu acel gard înalt, o petardă razant cu solul? E o chestie de fizică, e imposibil", a spus directorul executiv de la "Poli".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite