Timişoara: Fanii lui "Poli" au sărbătorit până noaptea târziu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fanii lui "Poli" au sărbătorit până noaptea târziu (GALERIE FOTO)
Timişoara: Fanii lui "Poli" au sărbătorit până noaptea târziu (GALERIE FOTO)

Eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA a fost sărbătorită cum se cuvine de mii de suporteri bănăţeni, care s-au strâns în centrul oraşului, unde au rămas şi cântat cu mult după miezul nopţii. Click aici pentru FOTOGALERIE.

Citeşte şi:

Doar două ore de sărbătoare pentru jucătorii de la "Poli"


Alexa s-a supărat pe Sabău pentru înlocuire

Timişoara: "Ne-am asigurat un loc în istorie"

O noapte de milioane!

Fanii au fost unul dintre "motoarele" echipei în meciul de aseară, iar jucătorii nu au uitat să le mulţumească. "Publicul a fost extraordinar, ne-a ajutat foarte mult, iar noi i-am ajutat pe ei", a declarat Artiom Karamyan.

După ce au sărbătorit victoria cu Şahtior din tribune, alături de jucători, suporterii timişoreni au plecat de la stadion spre Piaţa Operei, unii cu maşinile, alţii chiar pe jos. Centrul Timişoarei a devenit scena unei uriaşe petreceri. Au fost aduse şi tobele care au ţinut isonul fanilor în tribună, şi cântecele au reînceput, exact ca pe stadion.

Suporterii au făcut de câteva ori ocolul Pieţei Operei, cântând în continuu, iar atracţia principală a fost fântâna arteziană din centrul Pieţei Operei, unde o parte dintre fani nu au ezitat să facă baie şi să îi stropească pe cei din jur. Petrecerea s-a mutat apoi pe terasele şi în barurile din oraş, bănăţenii considerând că această performanţă intră în rând cu precedentele "isprăvi" europene ale echipei, eliminarea lui Celtic Glasgow în 1980 şi a lui Atletico Madrid în 1990.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea şi mă bucur că am reuşit să oferim şi timişorenilor o asemenea fericire", a declarat Winston Parks, unul dintre cei mai buni jucători ai partidei de aseară.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite