Timişoara: Fanii vor sfârşitul războiului rece între autorităţile locale şi conducerea "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii vor ca autorităţile locale şi conducerea „Poli” să pună capăt conflictului fără sens. Adresa Consiliului Judeţean către club, în care se spune că nu pot garanta continuarea colaborării, a stârnit discuţii aprinse.

Citeşte şi:

Şicane de un milion de euro între autorităţile locale şi Marian Iancu pe tema "Poli"


Bilete ieftine pentru meciurile cu Dinamo şi Ajax Amsterdam

O nouă modificare în programare la "Poli" - Dinamo

La fiecare final de an, „înţepăturile” în declaraţii între conducerea clubului de fotbal şi autorităţile locale este la ordinea zilei. De această dată, o adresă trimisă de CJT către conducerea „Poli” a stârnit reacţii „adverse” din partea lui Marian Iancu. „Susţinem, în principiu, prelungirea colaborării, însă nu putem să ne angajăm, în acest moment, asupra alocării sumei de 1.000.000 de euro pentru anii 2010-2012”, spune textul comunicatului emis de Consiliul Judeţean.

Dacă ei au alte priorităţi, şi eu pot spune la fel. În sezonul următor, obiectivul echipei ar putea fi evitarea retrogradării. Nu accept să fiu bătaia de joc a nimănui”, a spus Marian Iancu într-o emisiune televizată la postul local Analog TV.
Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a spus că a avut o discuţie lungă cu Marian Iancu pe tema colaborării. „Nimeni nu poate spune că nu am susţinut echipa. Am pregătit stadionul până la standardele de Liga Campionilor, banii promişi pe criterii de performanţă pentru sezonul trecut au fost viraţi. Când se va aproba bugetul pentru anul viitor şi vom avea perspective şi pentru 2011 şi 2012, atunci putem vorbi concret despre prelungirea înţelegerii”, a spus Ostaficiuc, care nu înşelege reacţia virulentă a preşedintelui clubului.

Suporterii prinşi la mijloc

Fanii timişoreni vor ca echipa să facă performanţă, însă sunt interesaţi şi ed bunul mers al lucrurilor în regiune. „Probabil că această perioadă de criză financiară şi nu numai, nu e cea mai propice pentru a cere sau da o sumă importantă de bani, înspre orice domeniu de activitate. Cetăţenesc, sună destul de ciudat să-i spui unui profesor care e trimis opt zile acasă, într-un concediu fără plată, forţat, că autorităţile oraşului sau judeţului acordă unui club de fotbal o sumă în euro, formată din şapte cifre”, a spus Adi Sânmărtinean, unul dintre suporterii vechi ai lui „Poli”.

„Bugetar fiind la rândul meu, sunt sigur că nu aş primi o mărire de salar sau că nu s-ar pune în aplicare o hotărâre de guvern, în cazul în care aceşti bani nu s-ar da clubului. Noi, ca suporteri, ne dorim ca Poli să atingă înalta performanţă. De unde vine finanţarea necesară pentru acest lucru, cred că nu e treaba noastra. Mingea e în terenul autorităţilor şi a conducatorilor clubului”, a mai spus Sânmărtinean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite