INEDIT: Angajaţii Filarmonicii au facut curăţenie generală pe muzică simfonică FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce unii angajaţi plantau flori, alţii le ridicau moralul de muncă interpretând opere pe scenă. Angajaţii au strâns pe cont propriu materiale de construcţii, iar munca fizică a fost asigurată tot de ei, totul pentru o nouă stagiune de succes.

Zarvă mare, în această dimineaţă, la Filarmonica „Banatul" din Timişoara. Angajaţii şi-au lăsat acasă costumele strălucitoare şi au venit echipaţi cu haine „de şantier". Întrucât instituţia de cultură nu a primit niciun leu de la Primăria Municipiului Timişoara, conducerea s-a văzut nevoită să se descurce pe cont propriu.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

S-au strâns donaţii, de la o centrală termică până la geamuri termopane şi vopsele, iar de astăzi a început curăţenia generală. O mână de ajutor au dat şi poliţiştii, care au venit cu o donaţie în bani, în timp ce mai mulţi beneficiari de la Fundaţia „Pentru Voi" s-au ocupat de şmotruit în marea sală de concerte. „Ne pregătim de deschiderea stagiunii. Toată lumea a muncit astăzi, iar pentru păstrarea moralului, unii colegi au interpretat pe scenă opere", a spus Ioan Coriolan Gârboni, directorul instituţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite