FOTO+VIDEO BMW de lux mistuit de flăcări în Timişoara. Maşina a ars ca o torţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul a ars în mare parte
BMW-ul a ars în mare parte

Bolidul care valorează cel puţin 25.000 de euro a luat foc, azi-noapte, într-o parcare din zona Girocului. Maşina a ars rapid, iar proprietarul nu a aflat nici până la această oră că bijuteria pe patru roţi s-a făcut scrum. Incendiu nu a pornit de la o mână criminală, ci de la un banal scurt-circuit.

Incendiul a fost sesizat de vecini, care au sunat panicaţi la Serviciul de Urgenţă 112 pentru a cere ajutor. Cum flăcările au fost mari, oamenii nu au avut curaj să se apropie cu extinctoare, ci principala prioritate a fost să îşi mute cât mai rapid autoturisme de BMW-ul în flăcări.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Video maşină în flăcări

În doar câteva minute, oamenii focului au ajuns la locul incendiului, iar în mai puţin de 60 de secunde, locul flăcărilor a fost luat de un fum gros.

Video maşină în flăcări

După ce au cercetat rămăşiţele maşinii de lux, pompierii au putut să spună cu exactitate de la ce s-a produs incendiul. Nu e vorba de o mână criminală, ci de un banal scurt-circuit.

BMW-ul a ars în mare parte

Chiar dacă incendiul a atras mai toţi vecinii, proprietarul nu a aflat până la miezul nopţii că bijuteria pe patru roţi e distrusă în mare parte. Din primele informaţii, proprietar ar fi o femeie din judeţul Bihor care venise în cartierul timişorean în vizită la prieteni.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MAŞINA ÎN FLĂCĂRI

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU POMPIERII CARE STING INCENDIU

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite