FOTOGALERIE Logan cuprins de flăcări într-o staţie de taxi din Complexul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul maşinii de taxi tocmai terminase o comandă. Omul s-a oprit în staţia de taximetre din Complexul Studenţesc pentru a mânca. În momentul în care s-a întors la maşină, autoturismul era în flăcări. Până la sosirea pompierilor, incendiul a fost stins de taximetrişti. Maşina a ars în mare parte. Nicio persoană nu a fost rănită.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Şoferul îşi aduce aminte că a parcat maşina în staţia de taxi. Cum niciun client nu a apărut vreme de câteva minute, omul a decis că a venit timpul să mânânce. Nu a lipsit decât zece minute, iar atunci când s-a întors la maşină, aceasta era în flăcări. Blocul motor, bordul şi scaunele din faţă ale maşinii au fost arse, iar parbrizul maşinii s-a făcut ţăndări.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" au stabilit că incendiul a pornit de la un scurt-circuit electric.Pagubele materiale nu vor fi suportate de către taximetrist pentru că maşina este proprietatea firmei de taximetrie. În plus, societatea are asigurare pe bun, astfel că reparaţiile vor fi decontate.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite