FOTOGALERIE Camion încărcat cu ulei făcut praf la ieşirea din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a dus la blocarea şoselei ce leagă Timişoara de Arad. Pagubele materiale se ridică la peste 50.000 de euro. În urma accidentului, unul dintre şoferii implicaţi în eveniment a fugit.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Accidentul a avut loc pe şoseaua europeană ce leagă Timişoara de Arad, drumul fiind cunoscut şi sub numele de "şoseaua morţii". Şoferul camionului se grăbea să ajungă la destinaţie, astfel că nu a ezitat să intre într-o serie de depăşiri. Chiar înainte de intrarea în comuna Orţişoara, şoferul a depăşit un autoturism din faţa lui, însă nu a reuşit să reintre în timp util pe bandă. Din sens contrar venea un alt autoturism, care a acroşat autocamionul.

image

Şoferul camionului încărcat până la refuz cu ulei a tras puternic dreapta de volan. "Ajutat" de forţa impactului, camionul a ieşit de pe şosea şi s-a înfipt într-un copac, pe care l-a dărâmat.

După ce şi-a revenit din şoc, şoferul vinovat de accident a coborât din cabină. A văzut că mai toată marfa pe care o transporta era distrusă, iar şoferul care l-a acroşat tocmai pleca de la locul accidentului. Pagubele se ridică la peste 50.000 de euro. În primă fază, circulaţia între Timişoara şi Arad a fost blocată 15 minute, după care alte câteva zeci de minute a fost îngreunată.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite