FOTOGALERIE Bucătăriile şi jacuzzi-urile sunt mai scumpe în Timişoara decât o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogaţii Timişoarei au propria expoziţie de produse de lux pentru sfidat criza. Gama de opţiuni se întinde de la vile prin străinătate până obiecte feng shui mai scumpe decât nestematele din bijuterii.

În timp ce o mare parte din populaţia Timişoarei se confruntă cu problema şomajului, a diminuării salariilor şi restanţe la rate, în centrul oraşului, o mână de timişoreni îşi făceau, în această dimineaţă, în valută, planurile pentru cumpărături. Fără să fi auzit de efectele recesiunii economice, bogaţii Timişoarei au privit, testat şi în cele din urmă cumpărat produse de lux la preţuri exotice.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Unul dintre cele mai scumpe obiecte a fost un jacuzzi. Fără să fie suflat în aur, dar având 21 de modalităţi de masaj, obiectul sanitar a fost vândut cu 12.000 de euro fără TVA. „La noi nu e criză. Nu oferim posibilitatea cumpărării în rate. Avem mobilă all inclusive din Germania, în peste 100 de nuanţe. Bucătăria de la expoziţie costă puţin peste 8.000 de euro. Calitatea costă", a spus Cornel Dobromir, manager al firmei care importă bucătăriile.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite