FOTOGALERIE Accident provocat în centrul Timişoarei de un jandarm vitezoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la volanului unui bolid cu numere de Mehedinţi, jandarmul a pătruns într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. Pentru bărbat nu a contat faptul că şi alte persoane, din sens contrar, tocmai treceau prin intersecţie. Două persoane au fost internate în urma accidentului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc înainte de miezul nopţii la intersecţia Căii Torontalului şi bulevardului Gheorghe Lazăr. Aflat la volanului unui BMW, jandarmul a intrat în plin în intersecţie fără să ţină cont de culoarea semaforului. În acelaşi timp cu jandarmul, în intersecţie a intrat şi şoferiţa unui Ford. Maşina condusă de tânără a fost acroşată de jandarm. 

În urma şocului, două tinere care se aflau în Ford au ajuns pe patul de spital. În acelaşi timp, jandarmul a fost testat pentru a se stabili dacă era băut în momentul în care a produs accidentul. Rezultatul a fost negativ.

image

Oamenii care locuiesc în zonă spun că majoritatea accidentelor care au loc în intersecţie sunt din cauza semaforizării şi a timpilor de culoare verde scurţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite