FOTO: Primarul Timişoarei a venit cu nepotul la inaugurarea autobuzelor de 11 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Ciuhandu a venit cu nepotul şi soţia la inaugurarea autobuzelor
Primarul Gheorghe Ciuhandu a venit cu nepotul şi soţia la inaugurarea autobuzelor

Astăzi au fost puse în circulaţie noile autobuze Mercedes cu burduf. Autobuzele circulă pe linile 33, 40, Express 8 şi Express 7. La inaugurarea de astăzi au luat parte mai multe oficialităţi, nepotul primarului, dar şi secretarul Ioan Cojocari.

CLICK AICI pentru galerie foto

Primăria Timişoara a cumpărat 30 de autobuze Mercedes cu burduf, iar astăzi mijloacele de transport în comun au fost puse în funcţiune. Primarul i-a făcut o bucurie nepotului Sebi şi l-a luat la plimbarea cu noile autobuze. Împreună cu bunica sa, micuţul a fost încântat de noile autobuze. „Vezi afară Sebi?”, a întrebat bunicul Ciuhandu grijuliu. Autobuzul a plecat de la catedrală şi a mers până în Calea Şagului, inaugurând cu această ocazie şi pasajul deschis circulaţiei de astăzi pe toate cele patru benzi. La întoarcere primarul l-a luat în braţe pe nepoţel pentru a-i arăta un loc de joacă pe care primăria l-a construit în cartierul Steaua.

Cojocari, de la Audi la autobuz


"Cred că de acum încolo aceste autobuze vor rezolva multe probleme ale traficului urban", a spus primarul Gheorghe Ciuhandu. Surprinzător, la inaugurarea autobuzelor a participat şi secretarul Ioan Cojocari. Acesta s-a declarat mulţumit de noile mijloace de transport în comun cu care circulă timişorenii sau prietenii şi rudele sale. „Nu prea obişnuiesc să circul, de două-trei ori pe an, recunosc asta. Nu stau aşa departe, iar în oraş avem maşini de serviciu, dar pentru timişoreni, pentru neamurile mele sunt perfecte”, a spus Cojocari.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite