Timişoara: De mâine, în Timişoara se deschide librăria Adevărul (GALERIE FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii vor putea cumpăra, de mâine, volumele verzi şi colecţia Disney. Timişoara este al doilea oraş din ţară după Bucureşti care va avea o librărie Adevărul.

Toţi cei care au ratat o parte din volumele colecţiei „100 cărţi pe care trebuie să le ai”, dar şi cei care îşi doresc să îşi umple rafturile bibliotecii cu deja faimoasele cărţi pentru copii, pot veni de mâine la librăria Adevărul. Timişoara este al doilea oraş din România care va avea o librărie în care cititorii pot găsi toate produsele trustului Adevărul.

Magazinul are sediul în centrul Timişoarei, pe strada Florimund Mercy, numărul 3, în apropiere de Piaţa Unirii. Librăria aşteptată cu mare interes de cititorii Adevărul se deschide la ora 09.00 dimineaţa. Programul zilnic, de luni până vineri, este între orele 9.00 şi 20.00, iar sâmbăta şi duminica uşile librăriei stau deschise între 09.00 şi 16.00.

Filme şi literatură

„Alte librării nu sunt deschise duminica. Timişorenii trebuie să ştie că ne dorim să fim aproape de ei într-un spaţiu cald, primitor”, a explicat coordonatorul de proiect, Alina Manafu. După ce la Bucureşti deschiderea librăriei a avut un mare succes, organizatorii se aşteaptă la mulţi cumpărători mâine dimineaţă. Pe rafturi se vor găsi toate colecţiile Adevărul, printre care şi „100 cărţi pe care trebuie să le ai”, „Biblioteca Adevărul pentru copii” şi colecţia „Carte de lux”. De asemenea, în librărie se vor găsi filmele din seriile Florin Piersic, Brigada Diverse în Acţiune sau Jandarmii.


Cărţi, cd-uri şi ziare

Librăria Adevărul care se deschide mâine în Timişoara va pune la dispoziţie cititorilor toate publicaţiile trustului. Bănăţenii vor putea cumpăra ziarul Adevărul, Forbes, Foreign Policy, Click, Click pentru Femei, Click Sănătate, Dilema sau Dilema Veche. Pe rafturi se vor găsi cărţile din colecţia „100 cărţi pe care trebuie să le ai”, dar şi filme pe gusturile tuturor.

VEZI MAI JOS CUM GĂSEŞTI UŞOR LIBRĂRIA

CLICK AICI pentru a vedea pe harta oraşului unde este librăria

VIDEO 1 Poziţionarea librăriei pe Strada Mercy, cu vedere către Piaţa Unirii




VIDEO 2 Poziţionarea librăriei pe Strada Mercy, cu vedere către Piaţa Sfântul Gheorghe




Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite