Timişoara: Echipa cu cel mai fierbinte sânge din România împlineşte un an (GALERIE FOTO ECHIPA)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Echipa cu cel mai fierbinte sânge din România împlineşte un an (GALERIE FOTO ECHIPA)
Timişoara: Echipa cu cel mai fierbinte sânge din România împlineşte un an (GALERIE FOTO ECHIPA)

Când a început totul, acum un an, cei din echipa "Adevărul de Seară", din Timişoara, erau ca nişte copii care mergeau în clasa I: gălăgioşi, entuziasmaţi şi plini de energie.

CITEŞTE ŞI:

Un lucru e sigur: nu ştiam în ce ne băgam. Un ziar de seară? Dimineaţa îl faci şi după-amiază îl „consumi”? Suna ciudat, dar şi foarte provocator. Toţi membrii echipei de la Timişoara au fost atraşi de noutatea proiectului „Adevărul de Seară”, dar şi de faptul că, pentru prima oară în cariera noastră de ziarişti, era vorba despre un produs cu „sânge fierbinte”. Ştirea trebuie dată corect şi... acum!

image

Primul număr al ziarului „Adevărul de Seară” Timişoara l-a avut pe prima pagină pe un timişorean controversat, cunoscut ca "ucigaşul cu Ferrari". Adrian Cocoană, care a spulberat, cu Ferrari-ul său, un tânăr în plin centrul Timişoarei cerea să fie eliberat pe cauţiune. Iar „Adevărul de Seară” a fost primul ziar din Timişoara care a prins în print ştirea despre procesul care a avut loc dimineaţa.

image

Tot în primul număr aveam o trimitere cu litere de-o şchioapă la un alt subiect de importanţă majoră pentru bănăţeni – autostrada vestului, Arad-Timişoara. „Autostrada vine în vest mai repede din Ungaria” suna titlul de atunci.
După un an, cele două subiecte sunt prezente în paginile ziarului. Ucigaşul cu Ferrari, cu o barcă de lux pe Bega, în tricou roz şi o viaţă asemenea, bucurându-se de libertate. Autostrada este tot departe, dar unii timişeni au început deja să se bucure de ea. În „Adevărul de Seară” de mâine vom prezenta una dintre poveştile acelor oameni care s-au trezit cu conturi de nababi doar pentru că au avut norocul să-şi vândă terenurile de pe ruta autostrăzii.

                    Lavi Bălulescu                                                                                Manu Strinu

image
image

                   Cristi Poelincă (ultimul Supererou)                                 Dani Dancea (Mielul)

  

                 Ştefan Both                                                                                    Vali Silaghi

 

Nicoleta Tudor (Leti) şi Bianca Toma (Geniala)     Sabina Mihăică                              Mălin Bot


               Horia Călăceanu                                                Zoli Kiraly                                          Sebastian Tătaru



                              Teodor Vărzaru                                                                     Adi Bulubaşa




          Catălin Pavel                                             Klaudia Marinescu                                   Olivia Tulbure


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adevărul cel mai ascuns este însă că nu am fi reuşit să fim mereu în pas cu evenimentele şi să scoatem subiecte strălucitoare din piatra care părea seacă dacă nu am fi fost o superechipă. De superamici. Chiar şi pauzele noastre de masă sau de cafea se transformă în mini-şedinţe, bineînţeles cu râsete şi cu glume.

Am învăţat de la o mare doamnă că „nu se poate” este cea mai proastă soluţie la o problemă. De aceea, expresia asta a dispărut din DEX-ul nostru comun, al ziariştilor de la „Adevărul de Seară” Timişoara. Asta, dar şi felul în care ne-am sudat ca echipă, este şi meritul Biancăi Toma. Este şi aniversarea ei.

Şampania o împărţim.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite