Ezoteristul Lorin Fortuna: „Fumătorii sunt mutanţi civilizaţionali. Ei nu vor scăpa de selecţia din 2012”.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revoluţionarul Lorin Foruna a vorbit despre ezoterism timp de aproape patru ore în cadrul emisiunii Ghilea Show de la Baricada TV din Arad. Realizatorul emisiunii a fost nevoit să reprogrameze emisiune în urma cererilor primite.

Controversatul Lorin Fortuna, una din personajele principale ale Revoluţiei de la Timişoara, primul om care a vorbit mulţimii în balconul Operei, a fost invitatul special al emisiunii Ghilea Show, de la Baricada TV din Arad, un post care emite doar pe Internet. Fortunaa vorbit aproape patru ore despre ideile sale, iar mesajele au curs toată noaptea din toate colţurile lumii.

Oamenii trebuie să ştie că la sfârşitul lumii vor fi selectaţi pentru o lume superioară. Sunt numai puţin de 13 lumi. Noi cunoaştem doar de Rai şi Iad, care este o lume inferioară”, a declarat Lorin Fortuna.

Ezoteristul a explicat şi cum se va face trecea spre o altă lume: “Mai departe nu mergem cu trupul fizic, ci cu softul. Acesta va ajunge într-un alt trup. Softul este paşaportul pentru lumea nouă”, a declarat Fortuna. El crede că încearcă să tragă un semnal de alarmă, însă statul nu-l ia în serios pentru că “este oprimat şi se află pe mâna unor mutanţi civilizaţionali”, afirmă ezoteristul.



Bătălia pentru noua ordine mondială

Lorin Fortuna a fost profesor şi cercetător la Politehnica din Timişoara, însă a ieşit la pensie cu cinci ani mai devreme profitând de statutul de luptător al revoluţiei. S-a apucat de ezoterism la începutul anilor 90. “Este fundamental deşteptarea omenirii. În 2012 va avea loc bătălia pentru o nouă ordine mondială. În funcţie de cine câştigă vom ştii ce urmează”, a mai afirmat Lorin Fortuna.

Acesta îi avertizează pe cei care au viciul fumatului că nu vor scăpa de apocalipsă. “Fumătorii sunt mutanţi civilizaţionali. La fel ca cei care se droghează şi au alte vicii. Ei vor fi anihilaţi în 2012. Noi nu avem o atmosferă curată. Ei un se simt bine cu aerul curat. Chiar şi fluorul din pasta de dinţi este periculos. Micşorează acuitatea vizuală”, a mai spus Fortuna, la Baricada TV. 

Citiţi şi:

Revoluţionarul Lorin Fortuna: "De peste zece ani am o comunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central"

Ezoteristul-gorilian Lorin Fortuna: „NASA minte şi manipulează!”

Lorin Fortuna în faţa schiţelor transmise de "gorilieni"

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Dispută aprinsă între Ştefan Popa Popa’s şi Lorin Fortuna despre sfârşitul lumii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite