Ezoteristul Lorin Fortuna: “11.11.2011 este un palindrom perfect pentru magia neagră sau albă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorin Fortuna
Lorin Fortuna

Lorin Fortuna susține că astăzi ne putem aștepta la cataclisme, incendii, accidente, dar este posibil ca Pământul să fie lovit de o cometă, ori să cadă un meteorit. Ezoteristul spune că ziua de azi poate aduce moartea unor personalități puternice.

Revoluționarul Lorin Fortuna, primul om care a vorbit din balconul Operei în decembrie 1989, este unul din cei mai cunoscuți ezoteriști din Timișoara. Acesta a ținut să transmită că pe plan ezoteric, data de 11.11.2011, este considerat un palindrim perfect, care poate atrage o serie de tragedii.
Nu pot să spun ce se va întâmpla. Poate să fie un cataclism, un incendiu, un accident deosebit de puternic sau o cometă ar putea să lovească pământul, ori să cadă un meteorit. De asemenea, poate aduce moartea unor personalități puternice. Dar poate să nu fie nimic”, a declarat Lorin Fortuna.

Ezoteristul timișorean afirmă că zilele de semipalindrom sau palindrom perfect sunt folosite de cei care se ocupă de magie și vrăji. “Este perioada preferată a celor care se ocupă de magia neagră sau albă. Cei care vor să facă rău altora prin magie neagră vor avea o activitate intensă. La fel și cei care se apără prin magie albă. Anumite forțe vor încerca să se răzbune”, a mai spus Fortuna.

În aceste zile, la Timișoara este în plină desfășurare cea de a VII-a ediție a Festivalului Ezoteric, unde Lorin Fortuna spune că nu va călca, motivând că: “Ezoteric Fest este plin de persoane care fac parte din civilizația agresională, gen Oreste Teodorescu. Preferă să mă plimb prin zona Pieței Unirii și Libertății, pentru a absorbi energia negativă”,  a mai spus Lorin Fortuna.


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite